Actueel

HomeActueel10 tips om de vrouwen in het zonnetje te zetten met Vrouwendag!

10 tips om de vrouwen in het zonnetje te zetten met Vrouwendag!

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Tijd om alle vrouwen, vriendinnen, dochters, moeders of oma’s in het zonnetje te zetten met een leuk cadeau.

En waar wordt een vrouw nu echt blij van? Precies, van een mooie bos bloemen natuurlijk. Naar een mooie bos bloemen gaan consumenten dan ook op zoek! Lees snel onze top 10 bloemen waar vrouwen van genieten en daarom niet in uw assortiment mogen ontbreken.

1. Iris

Het geven van irissen aan de vrouw heeft de volgende betekenis: ‘Ik heb een boodschap voor jou’. De consument koopt er een leuk kaartje bij en brengt zijn of haar boodschap over om Internationale Vrouwendag te vieren. Want wat is nou leuker dan het krijgen van een bos bloemen mét een persoonlijk kaartje erbij?

2. Gerbera

De gerbera is een altijd vrolijke en neutrale bloem. Deze kunnen consumenten dus altijd en aan iedereen geven. De gerbera is er in allerlei soorten en kleuren waardoor er voor iedere vrouw een gepaste gerbera is.

3. Calla

De calla lijkt op wijnkelken en gaat uitstekend samen met een glaasje wijn. Internationale Vrouwendag is een feestdag daarom is de calla een geschikte bloem om vrouwen mee te verrassen. Houd er rekening mee dat consumenten op zoek gaan naar een mooie bos calla’s.

4. Anemoon

De anemoon heeft een diepe boodschap. Met de anemoon zegt men namelijk: ‘Ik wil graag bij je zijn’, verwachting, zorgzaamheid en eerlijkheid zijn hierbij de kernwoorden. Deze bloem geeft men alleen tijdens bijzondere momenten. Internationale Vrouwendag is er daar een van! Mannelijke consumenten die vrouwen willen verrassen, kunnen voor de anemoon kiezen.

 5. Narcis

Tijdens Internationale Vrouwendag is het bijna officieel lente! Wat komt er in ons op als we aan de lente denken? Voorjaarsbloemen en dat met name narcissen! Deze vrolijke bloem staat dan ook symbool voor en nieuw begin en pril geluk. Als het hart van de vrouw daar niet mee wordt geraakt…

6. Freesia

Traditioneel gezien worden witte freesia’s aan echtgenotes gegeven na een huwelijk van zeven jaar. Vandaag de dag houdt de consument zich hier niet zo strikt meer aan. ‘Een goed begin, is het halve werk!’.

7. Anjer

Hartstocht, verlangen en romantiek… We hopen niet dat het nodig is, maar de Anjer is een passende kandidaat om de passie in de relatie weer aan te wakkeren. Voor Internationale Vrouwendag kunnen consumenten dus kiezen voor anjers. Heeft u deze bloem al ingekocht?

8. Alstroemeria

Consumenten geven zijn of haar vriendinnen natuurlijk alstroemeria’s. De alstroemeria staat namelijk bekend voor een langdurige vriendschap. Het grote aanbod van kleurvarianten geeft de consument een grote keuze.

9. Ranonkel

Zijn consumenten op zoek naar een bonte bos bloemen voor een vrouw? Dan is de kans groot dat hij of zij voor een bos ranonkels gaat. De symboliek van deze volle bloem doet er niet aan onder. ‘Ik vind je rijk aan aantrekkelijkheden’, zegt men met het geven van ranonkels. Uitermate geschikt voor Internationale Vrouwendag dus!

10. Roos

De bloem die bekend staat om haar liefde en romantiek mag aan deze top 10 natuurlijk niet ontbreken. Consumenten kunnen ook kiezen voor een traditionele bos rode rozen. Toch liever wat feestelijker? Dan is het leuk om een mix van rozen te maken.

Maak uw assortiment klaar voor Internationale Vrouwendag

In sommige landen worden vrouwen overstelpt met cadeautjes en bloemen. Ook in Nederland gaat deze internationale feestdag steeds meer leven. Is uw assortiment hier al klaar voor? 8 maart schiet al op, maak uw assortiment klaar voor Internationale Vrouwendag. Bekijk het ruime assortiment bloemen van H.J. de Mooij in de webshop of neem contact met ons op.