Actueel

HomeActueelAl klaar voor de pioenweken?

Al klaar voor de pioenweken?

In de maand mei is er genoeg te doen. Van het inkopen van alle bloemen die deze periode verkrijgbaar zijn tot het halen van deadlines en bezoeken van beurzen. Gelukkig gebeuren er in deze maand ook dingen waar u zelf wat minder invloed op heeft, namelijk: de komst van pioenrozen! Deze zijn nu namelijk weer volop verkrijgbaar. En dat merken we allemaal, want consumenten staan te springen om te genieten van deze prachtige bloemen.

Pioenrozen H.J. de Mooij

De exclusieve pioenroos

Een pioenroos is een beetje als een limited edition tas, parfum of sneaker: hoe exclusiever, hoe meer u het wilt. Deze gouden regel geldt ook voor pioenrozen. De pioenroos is een echte zomerbloem dat voornamelijk in mei en juni verkrijgbaar is, hierdoor is én blijft de pioenroos een exclusieve bloem.

Meer dan duizend soorten

En dat in meer dan duizend soorten. In fel roze of rood, romantisch wit, zacht geel of licht roze… Er is voldoende keuze in kleuren, vormen en maten. Zo zijn er dubbele pioenen en enkele pioenrozen met een geel hart als bonus. Waar gaat u uw klanten blij mee maken?

Top 5

Om alle soorten pioenen in uw assortiment te zetten, is misschien wat veel. Daarom hebben wij de top 5 pioensoorten voor u samengesteld. Al deze soorten zijn online te bestellen. Bent u op zoek naar een bijzonder soort? Neem gerust contact met ons op.

  1. Paeonia Sarah Bernhard
  2. Paeonia Shirley Temple
  3. Paeonia Flame
  4. Paeonia Catharina Fontain
  5. Paeonia Duchesse D Nemo

Pioenen voor in boeketten

Pioenen zijn heel goed in boeketten te gebruiken. Hiervoor kunt u alleen pioenen gebruiken, een mix maken van alle verkrijgbare pioensoorten of juist een mix met verschillende soorten bloemen maken. Een grote bos boordevol kleurrijke bloemen waar iedere consument blij van wordt. Welke combinatie gaat u maken?