Actueel

HomeActueelAlstroemeria Bloem van de Maand

Alstroemeria Bloem van de Maand

Wereldwijd genieten mensen van bloemen. Iedere maand staat er weer een andere bloem in het ‘zonnetje’. Deze maand de bloem die bekent staat om de gedraaide bladeren en prachtige, felgekleurde bloemen: de Alstroemeria.

Alstroemeria

Wanneer u de Alstroemeria in het assortiment opneemt, staat ze vaak nog in knop. Echter maakt dit de bloem niet minder mooi. Wanneer consumenten de bloemen thuis in een vaas zetten, springen de knoppen al snel open en kunnen ze van prachtige bloemen genieten. Soms bestaat één steel uit wel zes tot acht knoppen!

Keurrijk

Een bloem van een Alstroemeria bestaat uit diverse kleuren. Wit, geel, rood, oranje, paars en roze… Consumenten kunnen van mooie combinaties genieten. De bloemen van de Alstroemeria hebben een vlammende binnenkant. Dat is wat de bloem uniek maakt!

Lang genieten

De Alstroemeria wordt ook wel Incalelie genoemd. Dat verwijst naar de koele gebergten van Chili, Brazilië en Peru. De zes bloemenblaadjes staan voor begrip, humor, geduld, medeleven, daadkrachten en respect. Belangrijke ingrediënten voor een langdurige vriendschap. Het is een bloem die lang blijft staan. Zo kunnen uw consumenten optimaal van het prachtige plaatje genieten.

Soorten voor het najaar

H.J. de Mooij heeft diverse soorten Alstroemeria’s in het assortiment. Kent u de Dancing Queen, Panorama Rose en Rome Pink al? Mooie soorten die voor verschillende gelegenheden kunnen worden gebruikt.

Alstroemeria_Dancing_Queen

Alstroemeria Dancing Queen

Alstroemeria_Panorama

Alstroemeria Panorama Rose

Alstroemeria_Rome_Pink

Alstroemeria Rome Pink

Neem contact op

Het meest actuele aanbod kunt u in onze webshop vinden. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.

Post Tags - ,