Actueel

HomeActueelBlack Friday, Black flowers

Black Friday, Black flowers

Black Friday… wie kent het niet. Black Friday heeft al een paar jaar geleden intrede gemaakt in Nederland. Ook al was deze feestelijke koopjesdag vooral een Amerikaanse traditie, zijn er vandaag de dag ook veel Nederlandse retailers die op deze koopjesgekte inspelen. Hoe leuk is het als u hierop in kunt spelen met ‘zwarte’ bloemarrangementen? In uw winkel of als decoratie van de deelnemende retailers?

Black Friday H.J. de Mooij

Vrijdag 24 november

Black Friday acties starten in de meeste gevallen eind november. Super handig, want dat is namelijk net voor de dure decembermaand die in het teken staat van de leukste cadeaus. Donkere rozen, donkere chrysanten, donkere amaryllissen. U heeft nog een paar maanden om u voor te bereiden op deze ‘donkere’ dag vol leuke aanbiedingen.

Kleurrijke bloemen

Toch liever wat meer kleur in het assortiment. Ook dat kan! Door ons directe contact met de kweker kunnen wij een snelle levering garanderen. Hierdoor zijn onze bloemen altijd vers. Wat uw wens ook is, wij leveren alleen de beste kwaliteit.

Uitgebreid assortiment

Bij H.J. de Mooij houden wij rekening met de nieuwste trends. U heeft keuze uit een breed assortiment die er is en er is altijd voorraad leverbaar. Wij leveren onder andere aan exporteurs, lijnrijders en buitenlandse klanten. Neem een kijkje in de webshop voor ons volledige assortiment.

Alvast een fijne Black Friday!