Actueel

HomeActueelBloemen voor Valentijn

Bloemen voor Valentijn

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Dé dag dat consumenten hun grote liefde extra laten merken hoeveel liefde er is. Of misschien is er wel sprake van een ‘geheime’ liefde?

Er worden diverse cadeaus aangeschaft, maar bloemen blijven toch wel het populairste cadeau. Welke bloemen koopt u in voor Valentijn? En hoe mooi is het als consumenten een bloem kopen met een speciale betekenis. Wij vertellen u hier graag meer over.   

Voor altijd de jouwe

Willen consumenten een ‘voor altijd de jouwe’ boeket? Dan kunt u het beste Dahlia’s in het boeket verwerken. Het meest opvallende aan Dahlia’s zijn de bloemblaadjes. Soms effen van kleur, maar in de meeste gevallen met streepjes of spikkels. De bloem heeft overdreven veel kleur- en vormvariaties, zodat uw consumenten zelf kunnen kiezen in welke kleur ze het boeket willen.

Jouw vriendschap betekent veel voor mij

Gaat uw klant een goede vriend of vriendin met Valentijn verrassen? Dan heeft de Iris een gepaste betekenis. Met de Iris wordt er gezegd: de vriendschap betekent veel voor mij. Er is genoeg keuze als het gaat om de kleur. De Iris varieert namelijk van goudgeel, tot wit, paars, lavendel en blauw.

Je maakt me gelukkig

Met een bos Margrietjes laten consumenten de ander weten dat hij of zij jou gelukkig maakt. De naam Margriet komt van het Oudgriekse: Margarites. Dit komt weer uit het Babylonisch en betekent Parel. Mooier kan het bijna niet. Daarnaast staat de Margriet ook symbool voor kind van het licht en zeggen consumenten ermee dat iemand het zonnetje in huis is.

Ik houd van je

Een bos rode rozen weggeven met Valentijn is altijd goed. Deze bloem staat voor ik houd van je. Wist u dat ook het aantal rozen dat wordt gegeven iets zegt? Als een geliefde zeven rode rozen krijgen, betekent dat: ik ben gek op je. Met 24 rozen: ik denk 24 uur per dag aan je. Willen consumenten echt indruk maken? Ga dan voor 100 rozen, dat staat voor: deze liefde is voor altijd.

Bestel uw bloemen voor Valentijn

Het is nu de periode om uw bloemen voor Valentijn in te kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment bloemen in onze webshop staan. Bent u op zoek naar een apart soort? Neem gerust contact met ons op.