Actueel

HomeActueelDé periode voor pioenen

Dé periode voor pioenen

Pioenen zijn weer volop verkrijgbaar! Dat merken we allemaal, want consumenten staan te springen om te genieten van deze prachtige bloemen. Daarom staan de komende weken in het teken van de pioenen. Heeft u ze al ingekocht?

pioenrozen

Meer dan duizend soorten

Kenmerkend aan pioenen is dat ze in meer dan duizend soorten verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er voldoende keuze in kleuren, vormen en maten. Zo zijn er enkele en dubbele pioenen, van wit en roze tot rood.

Top 5

Om alle soorten pioenen in uw assortiment te zetten, is misschien wat veel. Daarom hebben wij de top 5 pioensoorten voor u samengesteld. Welke gaat u online bestellen?

  1. Paeonia Sarah Bernhard
  2. Paeonia Shirley Temple
  3. Paeonia Flame
  4. Paeonia Catharina Fontain
  5. Paeonia Duchesse D Nemo

Sarah-bernard

Herkomst van pioenen

Sinds 1784 genieten consumenten in heel Europa van pioenen. In China werden de pioenen voor deze tijd niet alleen geteeld voor de bloemen, maar vooral voor de wortels. Deze zouden onder andere een koortsverlagende werking hebben.

Pioenboeketten

Van pioenen maakt u prachtige boeketten. Hiervoor kunt u alleen pioenen gebruiken of juist een mix met verschillende soorten bloemen maken. Een grote bos boordevol kleurrijke bloemen waar iedere consument blij van wordt.

Pioenen van H.J. de Mooij

H.J. de Mooij levert al meer dan 25 jaar bloemen van topkwaliteit aan klanten in het binnen- en buitenland. Wij zijn specialist in het leveren van noviteiten en hebben een breed assortiment. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder ras? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.