Actueel

HomeActueelDit zijn dé stijltrends van 2018

Dit zijn dé stijltrends van 2018

Trends zijn bloeien voort uit datgene wat er op dit moment in de wereld speelt. Interessant om te kijken wat er nu speelt. In samenwerking met een trendwatcher heeft Mooiwatbloemendoen.nl drie stijltrends op papier gezet die van invloed zijn op de manier waarop we kijken naar bloemen en planten in een interieur, welke potten of vazen er worden gekocht en wat voor functies groen heeft.

Romance 3.0

Eindelijk! Na jarenlang het nieuws te hebben gekregen dat de economie op zijn gat ligt, lijkt er eindelijk een eind gekomen te zijn aan de algehele misère. Decadentie mag weer. Die trend uit zich in superluxe materialen, weelderige vormen en rijke kleuren.

Re-assemble

Tegenstellingen verbinden. Hoe? Ze verrassen u en laten u met nieuwe ogen kijken. Zo geeft u ruimte aan een creatief samenspel van oude en nieuwe onderdelen. Ook zo nieuwsgierig geworden?

Punk Rebooted

De macht ligt voor het grijpen. En soms lijkt de machthebber ongrijpbaar. Het maakt opstandig, zorgt voor een gevoel van onvrede dat resulteert in een maatschappelijk rauw en stoer randje.

Stijltrends en bloemen combineren

De bovengenoemde stijltrends zijn goed te combineren met verschillende soorten bloemen. Op zoek naar bloemen voor uw assortiment? Neem een kijkje in onze webshop.

Bron: www.mooiwatbloemendoen.nl