Actueel

HomeActueelFreesia is de bloem van de maand!

Freesia is de bloem van de maand!

Freesia… Een stijlvolle bloem die bekend staat om de mooie en gekleurde bloemen. De Freesia is er in verschillende kleuren, vormen en groottes, zodat iedereen de bloem op een eigen manier kan toepassen. Laat uw klanten deze maand kennismaken met de Freesia.

160303_Freesia

Het begin van de Freesia

Wist u dat de Freesia in Zuid-Afrika is ontdekt en daar ‘Kaaps lelietjes-van-dalen’ werden genoemd? Pas in 1830 kregen ze de naam die vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt. De bloemen van de Freesia staan allemaal op een rij, waardoor consumenten extra van het bloeiproces kunnen genieten.

Van roze tot geel

Het leuke aan de Freesia is dat u ze in verschillende kleuren, vormen en groottes kunt inkopen. Van roze tot geel en van paars tot rood. Alles is mogelijk, zelfs de combinatie met verschillende kleuren komen we dagelijks tegen. De Freesia brengt sfeer in iedere kamer en dat terwijl er weinig voor hoeft te gebeuren. Zet de bloemen in een vaas en uw klanten hebben er dagen plezier van!

Begin met een schone vaas

Net als bij alle andere bloemen geeft u uw klant tips mee om extra lang te genieten van de Freesia. Vaak denken consumenten dat bloemen het het beste doen in warm water. Dit is echter niet het geval. Alle bloemen houden van een schone vaas gevuld met kraanwater op kamertemperatuur. Niet te warm en niet te koud. Daarnaast kan er snijbloemenvoeding worden toegevoegd en moeten de bloemenstelen schuin af worden gesneden. Zet de Freesia vooral niet bij een fruitschaal, op een plek waar het tocht of op een plek waar de zon fel schijnt.

Bestel uw Freesia’s

Creëer een originele combinatie door de Freesia in een boeket te verwerken of zet ze alleen in een vaas. U maakt met Freesia’s de prachtigste decoraties. Bekijk ons actuele aanbod in de webshop. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder ras? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.