Actueel

HomeActueelH.J. de Mooij ontwikkelt zich verder binnen Greenflor

H.J. de Mooij ontwikkelt zich verder binnen Greenflor

Per 1 september gaan de activiteiten van H.J de Mooij verder onder het dak van Greenflor in Aalsmeer. Deze integratie zorgt ervoor dat de producten van H.J de Mooij een nog grotere markt bedienen. Cees de Mooij van Greenflor: “De producten van H.J. de Mooij zijn een perfecte aanvulling op het niche-assortiment van Greenflor. We kunnen klanten hiermee van een nog breder seizoensgebonden assortiment voorzien.’’

Meer dan 40 jaar bloemen van topkwaliteit

H.J. de Mooij is gevestigd in Aalsmeer en levert al meer dan 40 jaar bloemen van topkwaliteit. Wij leveren de meest exclusieve bloemen direct van de kweker en zijn expert op het gebied van diverse soorten bloemen. H.J. de Mooij is een familiebedrijf dat zijn kennis van generatie op generatie doorgeeft. John de Mooij van H.J. de Mooij: “Ik zie het als duurzame stap voor de toekomst. Door deze stap kunnen wij ons focussen op de inkoop en worden wij verder ontzorgd.”

Over Greenflor

Greenflor is gevestigd in Rijnsburg en Aalsmeer en specialiseert zich in niche-producten. De gepassioneerde inkopers zijn voortdurend op ontdekkingsreis en traceren de meest bijzondere bloemen, groen en aanverwanten voor hun afnemers. Greenflor is onderdeel van Floral Trade Group. Floral Trade Group omvat meerdere zelfstandige business units met ieder een eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en webshops.