Actueel

HomeActueelHelp bloemen de hitte door

Help bloemen de hitte door

Wat is er nu mooier dan een zomerse zee aan bloemen? Heerlijk genieten van een flinke dosis geuren die bij elkaar komen. En de kleuren maken de vrolijke en gezellige dagen nog mooier. Maar hoe blijven de zomerse bloemen stralen bij warme temperaturen? Iets waar veel consumenten moeite mee hebben. Zonde, want daarom besluiten veel consumenten geen bloemen met zomerse temperaturen in huis te halen. Natuurlijk blijven de voetjes heerlijk koel in een prachtige vaas… maar er is meer.

Zomerse bloemen

Mooie bloemen, ook tijdens de zomerhitte

Vertelt u uw klanten wat zij moeten doen om ook tijdens de zomerhitte te genieten van mooie bloemen? Met warme temperaturen hebben zij nu eenmaal wat meer verzorging nodig dan anders. Met deze tips, helpt u uw klanten én de bloemen de zomer door.

  1. Zorg voor een brandschone vaas met schoon water en snijbloemenvoedsel en zorg dat er geen blad in de vaas hangt. Door de hogere temperaturen groeien er extra snel bacteriën in het water, waardoor de bloemen minder lang houdbaar blijven.
  2. Maak na ongeveer vier dagen de vaas opnieuw schoon en vul deze met water en snijbloemenvoedsel. Let op: snij ook 3-5 cm van de steel van de bloem af.
  3. Zet de bloemen op een koele plek in huis, vermijd de volle zon.

Bestel uw zomerbloemen in onze webshop

Wilt u zomerbloemen vers van de kweker bestellen? Bekijk ons actuele aanbod met exclusieve bloemen in de webshop en plaats direct uw bestelling. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en assortiment per seizoen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!