Actueel

HomeActueelKlaar voor de kerst?

Klaar voor de kerst?

December staat in het teken van gezellige feestdagen met vrienden, familie en kennissen. Vooral in deze maand vinden consumenten het belangrijk om sfeervolle decoraties in huis te hebben. Iets waar we in de bloemensector maar al te graag op inspelen, met onze mooie producten met kwaliteit. Ook H.J. de Mooij heeft volop bloemen in het assortiment waar iedereen de kerstdagen mee doorkomt. Van Amarylissen en Ilex-bessen tot glittertakken.

Amarylissen

De Amarylis, ook wel Hippeastrum, hebben wij in diverse soorten en maten. Van wit tot rood en van twee kleuren tot drie kleuren. De bloem is prachtig van zichzelf, waardoor een bloemist niet veel andere bloemen nodig heeft om een prachtige decoratie of boeket te creëren. Bekijk alle soorten in de webshop.

151221_Amarylissen

Ilex-bessen

Iedere bloemist is er bekend mee, Ilex-bessen. Ilex-bessen hebben een prachtige kleur, waarbij het helemaal past in de sfeer van de wintermaanden. Vooral met de feestdagen brengen de Ilex-bessen snel sfeer in de ruimtes van de consument!

Glittertakken

Wil de bloemist net wat meer sfeer geven aan een arrangement of boeket of het juist anders maken dan anders? Adviseer onze glittertakken! Wij hebben glittertakken in verschillende kleuren, zodat u altijd iets heeft wat bij de wensen van uw klant past.

Neem contact op

Het meest actuele aanbod vindt u in onze webshop. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.