Actueel

HomeActueelKleurrijke gerbera’s

Kleurrijke gerbera’s

We genieten volop van de lente! En bij de lente horen natuurlijk kleurrijke bloemen. Met de gerbera komt dat zeker goed. Jaarlijks worden er alleen in Nederland al 900 miljoen gerbera’s geproduceerd met wel 600 verschillende variëteiten in kleuren, vormen en maten. Een populaire bloem!

gerbera

Kleuren en vormen van de gerbera

Gerbera’s zijn in veel kleuren leverbaar. Van wit, rood, geel en roze tot paars, oranje en groen, met een prachtig zwart of groen hart. Naast de basiskleuren, zien wij dagelijks gerbera’s in andere vrolijke kleuren. Kortom, volop keuze in kleuren én vormen, want of u nu enkel-en dubbelbloemige gerbera’s, pompon- of spidervormen wilt gebruiken, alle soorten gerbera’s komen altijd tot haar recht.

 

Alles wordt mooier

De meeste bloemen hebben een symbolische betekenis. Een betekenis die aansluit bij de gelegenheid waarvoor de bloemen worden gebruikt. Echter zegt de kleurrijke en zonnige uitstraling van de gerbera al genoeg en maakt zij van ieder bloemenarrangement, boeket of andere bloemenversiering een vrolijk en gezellig geheel. Met de gerbera wordt alles mooier.

Creatie van boeketten

En weet u wat zo leuk is? De gerbera is altijd te gebruiken bij een boeket, zeker met de talloze kleuren en vormen. Zorg dat u genoeg gerbera’s inkoopt en combineer ze bijvoorbeeld met seringen, bouvardia, alchemila, statice en green trick. Dat levert gegarandeerd een bonte bos bloemen op. Wat verder leuk is om te gebruiken?

Gerbera’s van H.J. de Mooij

Wij leveren al meer dan 40 jaar bloemen van topkwaliteit. Ons ervaren en enthousiaste team staat dag en nacht klaar voor klanten in binnen- en buitenland. Naast de gerbera kunnen wij de meest exclusieve bloemen leveren direct van de kweker. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.