Actueel

HomeActueelNa de vakantie is het tijd voor bloemen

Na de vakantie is het tijd voor bloemen

Bloemen

Deze zomer hebben u en uw klanten van een heerlijke vakantie kunnen genieten. Wellicht heeft u een prachtig land bezocht of heeft u ervoor gekozen om thuis vakantie te vieren. Voor veel mensen is er niets beters om deze periode af te sluiten met bloemen. We gaan weer een periode met veel regen en kou tegemoet. Met bloemen komt iedereen de donkere dagen op een gezellige manier door!

Verkoop bloemen

De meeste mensen hebben de vakantie erop zitten en fleuren het huis op met bloemen. Het is daarom verstandig om een uitgebreid assortiment te hebben. Ook consumenten willen genoeg keuze hebben. Daarnaast is het belangrijk om voor voldoende variatie in kleuren te zorgen. Door het slechte weer buiten willen consumenten juist gezelligheid in huis. Dit is makkelijk te bereiken door het combineren van diverse kleuren.

Soorten voor het najaar

Chrysanten, Dahlia’s en Artisjokken zijn een greep van de soorten bloemen waar mensen in deze periode blij van worden. Meer soorten kunt u hier op de website van H.J. de Mooij vinden. Uit ons aanbod kunt u een perfect assortiment voor uw klanten samenstellen, zodat u ze in hun behoeften kan voorzien.

Neem contact op

Het meest actuele aanbod kunt u in onze webshop vinden. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.

Post Tags - , ,