Actueel

HomeActueelOrchidee; een stijlvolle bloem

Orchidee; een stijlvolle bloem

De Orchidee is een stijlvolle bloem die in ieder interieur tot zijn recht komt. Met de Orchidee creëert u op een snelle manier een spectaculair effect. De Orchidee is een bloem waar iedereen ‘wauw!’ tegen zegt.

Van paars tot wit

Orchideeën zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Om precies te zijn, heeft de Orchidee meer dan 25.000 soorten onder haar naam staan. Consumenten verwachten de echte beauty’s in bloemenwinkels te zien.

Daarnaast hebben alle Orchideeën een indrukwekkende kleur. Van poederige pastel kleuren tot candy pink of zen wit. Er is zelfs aan een tijgerprint gedacht. Welke kleur kan er bij u niet ontbreken?

Symboliek

De Orchidee staat voor zuivere vriendschap. Wist u dat Brazilianen een kus geven voor iedere bloem die cadeau wordt gedaan? Een Orchidee heeft stijl. Het was zelfs de lievelingsbloem van first lady Jackie Kennedy.

Bloemen uit tropische regenwouden

Niemand kan precies zeggen hoe oud deze op één na grootste familie is. Wel weten we dat Orchideeën hun oorsprong vinden in tropische regenwouden. Daar groeien ze in bomen en op rotsen.

Verzorging

Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk van de Orchidee genieten. Gelukkig is het een bloem die niet veel aandacht nodig heeft, om weken te blijven staan. Het is verstandig om de consument te adviseren dat er om de vijf dagen één centimeter van de steel wordt afgesneden. De Orchidee kan in schoon lauw water worden gezet, zonder snijbloemenvoedels. Als laatste raden wij het aan om de bloem niet in direct zonlicht of dichtbij een centrale verwarming of fruitschaal te zetten.

Neem contact op

Het meest actuele aanbod kunt u in onze webshop vinden. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.

Post Tags - ,