Over Ons

HomeOver Ons

Slider-bloemen

Jarenlange ervaring

 

Bloemengroothandel en commissionair H.J. de Mooij levert al meer dan 40 jaar bloemen van topkwaliteit. Ons ervaren en enthousiaste team staat dag en nacht klaar voor klanten in binnen- en buitenland. Wij kunnen de meest exclusieve bloemen leveren direct van de kweker. H.J. de Mooij is een familiebedrijf dat zijn kennis van generatie op generatie doorgeeft. Met zowel eigen vrachtauto’s als met extern transport leveren we aan exporteurs, lijnrijders en buitenlandse klanten.

Constante kwaliteit

 

Door ons directe contact met de kweker kunnen we een snelle levering garanderen. Hierdoor zijn onze bloemen altijd vers. Wij zijn specialist op het gebied van de hypericum, gyps, trosanjers en hortensia’s. Voor andere soorten bloemen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wat uw wens ook is, we leveren alleen de beste kwaliteit.

Uitgebreid assortiment

 

Bij H.J. de Mooij houden we rekening met de nieuwste trends. U heeft keuze uit een breed assortiment en is er altijd voorraad leverbaar. Wij leveren onder andere aan exporteurs, lijnrijders en buitenlandse klanten. Neem een kijkje in de webshop voor ons volledige assortiment. Nog geen inlogcode? Vraag hier aan.