Actueel

HomeActueelTijd voor inspiratie

Tijd voor inspiratie

Verschillende seizoenen, innovatieve producten en stijlvolle creaties… Het bezoeken van vakbeurzen zorgt altijd voor inspiratie en nieuwe ideeën. Daarnaast ontmoet u diverse leveranciers en kwekers waarmee u informatie uit kunt wisselen. Heeft u in uw agenda nog plek voor deze drie vakbeurzen? Wij gaan in ieder geval even een kijkje nemen.

Vakbeurzen HJ de Mooij

The Future is NOW!

Van woensdag 2 november tot en met vrijdag 4 november vindt de Trade Fair in Aalsmeer plaats. Het thema van de beurs is dit jaar ‘The Future is NOW!’. De sierteelt is volop in beweging en de sector borrelt van innovaties. Alle beschikbare meters staan vol met stands. Op de Trade Fair presenteren kwekers, veredelaars en handelspartners uit binnen- en buitenland hun producten, diensten, nieuwste productontwikkelingen en concepten. Voor het vakpubliek is de toegang gratis.

  • Woensdag 2 november 09.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 3 november 09.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 4 november 09.00 – 15.00 uur

IFTF Internationale Sierteeltvakbeurs

Van 2 tot en met 4 november vindt de Floriculture & Horticulture Trade Fair (IFTF) plaats in Vijfhuizen. Dit is een vakbeurs waar alle kwekers, veredelaars, importeurs, groothandelaren en detaillisten welkom zijn. De IFTF is een beurs die een platform biedt aan kopers en leveranciers uit de bloemisterij. Een gezellige en inspirerende beurs. Na het bezoek bent u weer helemaal up-to-date.

  • Woensdag 2 november van 10:00 tot 18:00 uur
  • Donderdag 3 november van 10:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag 4 november van 10:00 tot 18:00 uur

IPM Essen

Van 24 tot en met 27 januari 2017 vindt de IPM in Essen plaats. IPM is de grootste internationale plantenbeurs en de belangrijkste markt voor kamer- en tuinplanten in Europa. Op deze beurs ontdekt u de laatste trends en innovaties. Alle informatie over IPM Essen staat hier voor u verzameld.

Wij wensen u alvast veel plezier!