Actueel

HomeActueelUitgebreid assortiment hortensia’s

Uitgebreid assortiment hortensia’s

Hortensia’s zijn momenteel volop verkrijgbaar en een natuurlijke sfeermaker. Wist u dat de hortensia een Aziatische en Zuid-Amerikaanse roots heeft? En dat de naam Hydrangea komt van ‘hydro’ (water) en ‘angeion’ (kruik). De vorm van de hortensia doet namelijk denken aan een oude waterkruik. De hortensia zien we het jaarrond steeds voorbijkomen en ieder seizoen wordt gekenmerkt door eigen kleuren. Met welke soorten hortensia’s gaat u de komende periode de mooiste arrangementen maken?

Hortensia

Kleuren en vormen hortensia

In de eerste helft van het jaar zien we vooral de rode, roze, paarse, witte, groene en blauwe hortensia’s. En ook hortensia’s die uit meerdere kleuren bestaan. Nu bereiden we ons voor op de zogenaamde doorgekleurde bloemen. Deze hortensia’s hebben groene, rode en bruine tinten en passen helemaal bij de herfst en winter. Voor elk arrangement is een passende hortensia te vinden. Kiest u voor de enkel- of dubbelbloemige soorten, bolvormige hortensia’s, hortensia’s met kleine bloemetjes in het midden en grote bloemblaadjes aan de rand of juist de hortensia met pluimachtige vorm?

Hortensia’s vullen boeketten

De hortensia is een bloem waar u echt iedereen blij mee maakt. Met de juiste bloemen creëert u het boeket dat iedereen in huis wil hebben staan. Welke bloemen u het beste kunt gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan ridderspoor, de roos, anjer, dahlia en mooie groensoorten.

De nieuwste trends

Bij H.J. de Mooij houden we rekening met de nieuwste trends. U heeft keuze uit een breed assortiment dat altijd op voorraad leverbaar is. Wij leveren onder andere aan exporteurs, lijnrijders en buitenlandse klanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of neem alvast een kijkje in de webshop. Nog geen inlogcode? Deze kunt u bij ons aanvragen.