Actueel

HomeActueelWelke tulpen koopt u vandaag?

Welke tulpen koopt u vandaag?

Nog een kleine maand en dan mogen we officieel genieten van de lente. Bollenvelden in bloei met tulpen, narcissen en hyacinten. Een heerlijke geur wanneer u langs de bollenvelden rijdt. Vanaf 24 maart zijn alle bijzondere en nieuwe soorten weer te bewonderen in Keukenhof. Het is de tijd voor tulpen, maar welke koopt u vandaag in?

Geen lente zonder tulpen

Tulpen zijn via Turkije ons land binnengekomen. Toch staat de tulp vandaag de dag symbool voor Nederland. Mensen over de hele wereld reizen af om in Nederland te genieten van deze bijzondere bloem. Ook de Nederlandse inwoners houden van tulpen en hebben ze maar al te graag in huis staan. Voor u belangrijk om een gevarieerd aanbod te creëren. Wij laten u graag onze top 3 zien!    

1. Blue Diamond

2. Orange Princes

3. Purple Prince

De juiste verzorging

Deze prachtige bloemen verdienen de juiste verzorging. Denk hierbij aan een schone vaas gevuld met kraanwater op kamertemperatuur, snijbloemenvoeding en schuin afgesneden bloemenstelen. Wanneer de tulpen iets slap zijn, rolt u de stelen in papier of folie en laat u ze een uurtje in 15 cm water staan. Daarna staan de tulpen weer prachtig rechtop!

Let op: Tulpen houden van water, vertel uw klanten dat ze regelmatig kraanwater bij moeten vullen.

Bestel uw tulpen

De sfeer van het voorjaar haalt u in huis met tulpen! Bekijk ons actuele aanbod in de webshop. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder ras? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.