Actueel

HomeActueelWinterbloemen & meer

Winterbloemen & meer

De wintertijd is ingegaan, de avonden worden steeds donkerder en ook de temperaturen bereiken het minpunt. Voor ons een periode waarin wij ons voorbereiden op de laatste maand van het jaar, december. Een maand met diverse feestdagen. Sinterklaas, Kerst, Oudjaar… En bij een feestmaand horen bijpassende bloemen. Het liefst in wintersfeer. Een handige bloemenlijst is dan ook niet te missen.

Winterbloemen H.J. de Mooij

Bloemen bestellen

Zeker in de wintermaanden willen consumenten bloemen in huis. Of dat nu losse bloemen zijn of een boeket, zij zijn op zoek naar bloemen die bij het seizoen passen, zodat zij daar zo lang mogelijk van kunnen genieten. Welke bloemen er zeker op uw bloemenlijst moeten staan? Wij helpen u graag!

De creatie van bruidsboeketten

Naast de feestdagen, staan er ook bij iedereen diverse verjaardagen en bruiloften op de agenda in de laatste twee maanden van het jaar. Extra belangrijk voor u om hier rekening mee te houden. Want wat zijn de trends op het gebied van arrangementen? Neem een bruidsboeket. Hoe mooi is het om deze te maken in een winterse witte kleur? Met rozen, anemonen en wat wit asparagus bijvoorbeeld. Nog iets meer sfeer aanbrengen? Voeg subtiel hier en daar nog een dennenappeltje toe.

Typische winterbloemen

Ondanks dat ons bloemenlijstje voor de winter uit bloemen bestaan die worden gezien als typische winterbloemen, zijn er in Nederland veel bloemen die het hele jaar door te verkrijgen zijn. Neem bijvoorbeeld gerbera’s. Die komt u niet alleen in de zomer tegen, maar ook in de winter. Alle typische winterbloemen met nog veel meer andere bloemen, vindt u in onze webshop. Nog geen inloggegevens? Vraag deze dan bij ons aan.