Actueel

HomeActueelBloementrends voor bruiloften

Bloementrends voor bruiloften

Waarschijnlijk heeft u al veel bruiloften voorbij zien komen. Ook voor de aankomende maanden staan er veel bruiloften gepland. Extra handig om te weten wat de trends zijn, zodat u hier rekening mee kunt houden tijdens het inkopen van het assortiment.

Romantische luxe

Veel mensen kiezen voor romantische luxe. Deze trend bevat heel veel bloemen. Er wordt vooral gekozen voor hortensia’s of orchideeën in pasteltinten. Deze pasteltinten worden dan ook vaak met elkaar gecombineerd.

Bruidswerk

Wild garden

Vorig jaar was het al in om bloemen met elkaar te combineren zodat het net lijkt alsof het uit de tuin is geplukt. Nu is het nog steeds in. Er wordt bij deze trend vooral gekozen voor zachte tinten. Het is belangrijk dat verschillende soorten bloemen door elkaar worden gemengd.

Bruidswerk

Klassiek en eenvoud

Natuurlijk wordt er ook in 2015 nog steeds gekozen voor een klassieke en eenvoudige bloemenversiering. Hierbij worden vooral de kleuren wit, ivoor en groen met elkaar gemengd. Er wordt vooral gekozen voor traditionele bloemen, zoals rozen, gallas, en lelies.

Bruidswerk

Winter wol

Nu de winter steeds dichterbij komt, is het belangrijk om ook deze trend te volgen. In de winter kiezen bruidsparen vooral voor natuurlijke materialen die in het bruidswerk worden verwerkt. Een boeket gebonden met wol, kan in de winter goed uitpakken. Vooral de kleuren ivoor en zacht grijs worden in deze periode gekozen. Anemonen zijn de bloemen die niet kunnen missen.

150923_bruidswerk

Decoratie

Bloemen worden steeds vaker als decoratie gebruikt. Tegenwoordig worden flessen met bloemen in bomen gehangen om een geweldige sfeer te creëren. Zorg dat de bloemen voor de decoratie passen bij de rest van de bloemenarrangementen.

Neem contact op

H.J. de Mooij heeft een uitgebreid assortiment bloemen. Het meest actuele aanbod kunt u in onze webshop vinden. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.