Actueel

HomeActueelChrysant: de bloem van de maand

Chrysant: de bloem van de maand

Aankomende maand staat de Chrysant in het zonnetje! De Chrysant is in september namelijk de bloem van de maand en kan in deze periode niet in uw assortiment ontbreken. Ook H.J. de Mooij heeft volop Chrysanten in de webshop staan en vertelt u graag meer over de bloem van de maand.

Herkomst

De Chrysant is in Azië al eeuwen populair, maar wist u dat de bloem oorspronkelijk uit China en Japan komt? De oorspronkelijke kleur was geel. Iets wat wij ons in deze tijd niet goed voor kunnen stellen, er zijn tegenwoordig talloze kleuren te verkrijgen. H.J. de Mooij heeft veel kleuren in het assortiment van met name twee verschillende productgroepen, namelijk: Chrysant Geplozen en Chrysant Santini. Opvallend en net eventjes anders zijn de Santini Black Betty, Black Molly en Country Groen.

chrysant-betty

Santini Black Betty

Chrysanten-santini

Santini Black Molly

Chrysant-Green

Santini Country Groen

Symboliek

Chrysanten staan voor geluk en gezondheid. Altijd leuk om aan uw klanten mee te geven. Met de Chrysant wordt er dus niet alleen kleur in huis gebracht, maar ook veel geluk! Daarnaast is de Chrysant een prachtige bloem om in een boeket te combineren met andere bloemen.

Neem contact op

Het meest actuele aanbod kunt u in onze webshop vinden. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.