Actueel

HomeActueelDe start van hét bloemenseizoen!

De start van hét bloemenseizoen!

We kunnen weer volop genieten van het prachtige bloemenseizoen waarmee we weer zin krijgen in het voorjaar. Tulpen, hyacinten en narcissen zijn bloemen die in deze maanden echt niet kunnen ontbreken. Bloemen waar u, of uw klant, de mooiste bloemarrangementen mee kunt maken. Alleen tulpen, hyacinten of narcissen? Of een combinatie? Alles is mogelijk!

160125_Voorjaarsbloemen

Tulpen

Met een beetje geluk komen we de eerste tulpen in de tuinen al tegen. Het warme weer zorgt ervoor dat de tulpen weer tevoorschijn komen. Het is tijd om volop tulpen te verkopen. Witte, oranje, roze of rode? Tulpen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen.

Daarnaast kunnen tulpen makkelijk gedecoreerd worden. Tulpen hebben eigenlijk niets nodig om sfeer uit te stralen. Alleen wat takken groen of het toevoegen van een andere bloemensoort is al meer dan voldoende. Bent u al bekend met de onderstaande soorten tulpen?

 

160125_Voorjaarsbloemen_2

 

Hyacinten

De hyacint is een bolgewas uit de aspergefamilie. Consumenten worden blij van hyacinten! Ook al kan niet iedereen tegen deze geur, het is een bloem waarmee iedereen het voorjaar graag inluidt. Welke kleur hyacinten gaat u inkopen?

 

160125_Voorjaarsbloemen_3

 

Narcissen

Narcissen in één kleur of in meerder kleuren? De narcis behoort tot een van de bekendste bloemensoorten in Nederland. In deze periode kan de narcis daarom niet in uw aanbod ontbreken. Bij een echt voorjaarsboeket of –arrangement horen natuurlijk Narcissen.

160125_Voorjaarsbloemen_4

Bestel uw voorjaarsbloemen

Bekijk het actuele aanbod aan voorjaarsbloemen in onze webshop. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder ras? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.