Actueel

HomeActueelDit zijn de bloementrends voor 2019!

Dit zijn de bloementrends voor 2019!

Het is nog 2018, maar de bloementrends voor 2019 zijn nu al bekend! Ja, er zijn ook ieder jaar trends onder de bloemen en voor 2019 zijn deze opgedeeld in drie verschillende trends, namelijk: Soft Landing, New Frontiers en Harvesting Elements.

Bloementrends 2019

Soft Landing

De eerste bloementrend is Soft Landing. Bij deze trend horen voornamelijk ronde vormen en zachte bloemen. Misschien eentje met een harig blad, eentje met fijne blaadjes of juist pluisbloemen. De combinaties van kleuren zijn bij deze trend ook belangrijk, bij Soft Landing behoren dan ook voornamelijk zachte pastelkleuren. De volgende bloemen passen perfect bij deze bloementrend:

New Frontiers

De tweede bloementrend is New Frontiers. In combinatie met een interieur met geometrische vormen en futuristische vormen zijn frisse kleurende bloemen een ‘must’. Wit gecombineerd met lila is een trendy samenstelling. Het is ook leuk om een boeket te maken met allerlei gekleurde bloemen waarbij het lijkt alsof de kleuren in elkaar overlopen. Bloemen die aansluiten bij deze bloementrend zijn:

  • Een aantal felgekleurde tulpen (rood, oranje, roze en geel)
  • Een witte calla of iris

Harvesting Elements

De derde bloementrend is Harvesting Elements. Het draait bij deze trend volledig om het creëren van overzicht en rust met veel dezelfde kleuren bloemen. Bloemen in de kleur groen zijn minder populair, maar zijn wel heel mooi en passen perfect bij deze bloementrend. Dit schrijft ook duurzaamheid uit en door de groene kleur zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende planten. De mooiste groene bloemen voor deze bloementrend zijn:

Bloementrends bij H.J. de Mooij

Bij H.J. de Mooij zijn wij al helemaal klaar voor de trends van 2019! Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop en bestel hier uw bloemen die aansluiten bij de bloementrends. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!

 

Bron foto: Anthuriuminfo