Actueel

HomeActueelEen bruidsboeket gevuld met seizoensbloemen

Een bruidsboeket gevuld met seizoensbloemen

Trouwen uw klanten in de zomer, herfst, winter of lente? Leuk, want ieder seizoen wordt gekenmerkt door andere bloemen. Voor u de uitdaging om seizoensbloemen te gebruiken die passen bij de wensen van het bruidspaar. Welke bloemen zijn geschikt voor een bruidsboeket en in de verschillende seizoenen beschikbaar? Met ons overzicht, weet u zeker dat u geen seizoensbloem mist.

Bruidsboeket

Zomerse bloemen, zomerse bruidsboeketten

Veel bruidsparen plannen een bruiloft in de zomerperiode. Hierbij is de meeste kans op zon en een lekkere temperatuur. Wanneer we aan de zomer denken, denken we aan felle en kleurrijke combinaties. In deze periode kunnen de vrolijke bloemen daarom niet ontbreken. Bloemen die in de zomerperiode perfect passen in een bruidsboeket:

Bruidsboeket

Een bruidsboeket in herfstkleuren

In de herfstperiode hebben we veel te maken met sombere dagen. Daarom zien we in de herfst vooral donkere tinten terugkomen en wordt er vooral gebruikgemaakt van bessen en de wilde natuur. Deze bloemen mogen daarom echt niet in een bruidsboeket ontbreken:

Bruidsboeket

Winters bruidsboeket

De donkere kleuren, zien we ook terug in de winter, maar dan nét nog een tintje donkerder. In de winter zorgen deze diepdonkere kleuren in combinatie met ijskoud wit voor een aansprekend contrast. Bloemen die echt bij een winters bruidsboeket passen:

Bruidsboeket

Bloemen voor een bruidsboeket in de lente

Met de lente wil iedereen altijd meegenomen in de lentesfeer. Daarom worden er in de lente voornamelijk lichte tinten bloemen in een bruidsboeket gebruikt. Hierbij wordt het bruidspaar meegenomen naar een heerlijke lentedag. Wilt u een passen bruidsboeket in de lente samenstellen? Denk aan deze bloemen:

Bruidsboeket

Blijf op de hoogte van ons assortiment bloemen

Wilt u meer bloemen in een bruidsboeket gebruiken? Bekijk ons actuele aanbod met exclusieve bloemen in de webshop en plaats direct uw bestelling. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en assortiment per seizoen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!