Actueel

HomeActueelGreen Day Break

Green Day Break

Deadlines, vergaderingen, rinkelende telefoons… tijdens een drukke werkdag hebben medewerkers soms behoefte om even naar buiten te gaan voor frisse energie. Daarom wordt er door Pflanzenfreude.de een Green Day Break georganiseerd midden in Keulen. Tijdens deze dag kan iedereen ervaren hoe prettig het is om zich even helemaal op te laden binnen een groene oase.

Green Day Break

Digitale nomaden, plantenliefhebbers & hobbykoks

Digitale nomaden, plantenliefhebbers en hobbykoks kunnen zich te buiten gaan aan vegan superfoods en groene smoothies, met frisse lucht als extra bonus. Er is ‘green cooking’ met Essen & Trinken (een tijdschrift voor fijnproevers), een exclusieve planting workshop met influencers en plantendeskundige Melodie Michelberger en een creatieve DIY-dag in samenwerking met woonmagazine COUCH.

Groene oase vol nieuwe energie

Het doel van de Green Day Break is om de doelgroep te laten ervaren hoe prettig het is zich helemaal op te laden binnen een groene oase. Zeker tijdens de hectische dagen op de werkvloer. Daarnaast ervaart de doelgroep op deze manier de veelzijdigheid van tuinplanten en kan zij deelnemen aan groene activiteiten.

Zelf inspiratie opdoen?

Wilt u zelf inspiratie op doen? En bent u in de buurt van Keulen? Neem tussen 2 en 9 september eens een kijkje op Green Day Break! Natuurlijk hebben wij veel bloemen en planten in de webshop staan, dus mocht u daarna gelijk aan de slag willen, laat het ons weten.

 

Bron: Bloemen bureau Holland