Actueel

HomeActueelHeeft u deze Hydrangeas al binnen?

Heeft u deze Hydrangeas al binnen?

De Hydrangea is een bloem met een makkelijke verzorging. Dankbaarheid, gratie, schoonheid en overvloed zijn kenmerkend voor de Hydrangea. Met het gebruik van een Hydrangea wordt ieder boeket een prachtig exemplaar om in de winkel of supermarkt van uw klanten. Er bestaan talloze soorten en kleuren op de markt, maar er worden ook combinaties gemaakt. Op deze manier is er altijd iets dat bij uw wensen past. H.J. de Mooij heeft een groot aanbod Hydrangeas in de webshop staan. Deze worden direct ingekocht bij de beste kwekers in Nederland.

In vele soorten en maten

H.J. de Mooij is de Hydrangea, oftewel Hortensia, specialist. Dagelijks vindt u in onze webshop een uitgebreid assortiment met de meeste opvallende en exclusieve rassen. Vaak met bijzondere kleurschakeringen. En in deze tijd een must op iedere bruiloft of in een vol zomers boeket. Deze soorten worden direct ingekocht bij de beste kwekers in ons land. Kent u deze al?

Hortensia

Neem contact op

Het meest actuele aanbod kunt u in onze webshop vinden. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.