Actueel

HomeGeen onderdeel van een categorieInspiratie voor een kleurrijk tulpenboeket!

Inspiratie voor een kleurrijk tulpenboeket!

Ook al zijn de temperaturen nog niet echt in de mood van het voorjaar, we beginnen het nieuwe jaar wel goed! Wij hebben namelijk volop tulpen in het assortiment. Bloemen waar wij echt blij van worden en waar kleurrijke boeketten van gemaakt kunnen worden. Welke combinatie is uw favoriet? Verschillende soorten tulpen met elkaar variëren of juist combineren met andere soorten bloemen?

Recept voor een tulpenboeket

Voor een mooi tulpenboeket heeft u echt niet zoveel nodig. Zorg voor voldoende soorten tulpen, anjers, alliums en scabiosa en u komt al een heel eind. Natuurlijk kunt u ook een boeket in voorjaarssfeer maken. Pak de narcissen en hyacinten bij de tulpen erbij en ga met deze basis aan de slag.

Nonchalant boeket

Weet u wat zo leuk is? U kunt het boeket zo nonchalant maken als u zelf wilt met tulpen, anjers, alliums en scabiosa. Lange stelen, korte stelen en een beetje creativiteit… en u bent er. Houd er wel rekening mee dat de tulpen nog een groeispurt maken in de vaas.

Ultra Violet

Met de allium in dit boeket creëert u een enorme trendsetter voor uw klant. Pantone riep de kleur Ulta Violet namelijk uit tot trendkleur van 2018! Deze tint geeft ons rust maar laat ons ook even nadenken over de ontdekkingen die achter ons liggen.

Stel uw tulpenboeket samen

Het meest actuele aanbod van bloemen vindt u in onze webshop. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.

 

Bron: Mooiwatbloemendoen.nl