Actueel

HomeActueelKoop uw bloemen in voor Valentijnsdag

Koop uw bloemen in voor Valentijnsdag

Het is bijna weer zover… Valentijnsdag. De dag dat geliefden elkaar verrassen met een bijzonder cadeau. Vooral bloemen worden in grote aantallen gekocht. Een mooi boeket rozen of juist een gemengd boeket met verschillende bloemen. Heeft u uw bloemen voor Valentijnsdag al ingekocht?

160128_valentijnsdag_1

Rozen

Wat is het eerste wat er in u opkomt als u aan Valentijn denkt? Rozen! Dat is ook niet gek, want rozen staan voor liefde. Het is daarom extra belangrijk om in deze periode voldoende rozen in te kopen, zodat u klanten genoeg te bieden heeft. Rode rozen zijn populair. Echter kunnen witte en roze rozen op Valentijnsdag ook niet ontbreken. Bent u al voorbereid met de Red Naomi, Avalanche, Belle Rose of Deep Purple? Bekijk ons assortiment in de webshop.   

160128_valentijnsdag_2

Een boeket op maat

Uit onderzoek blijkt dat een mooie bos rozen of een boeket hét cadeau is om op Valentijnsdag te geven. Iedereen wordt hier blij van en kan natuurlijk langer dan één dag van het lieve gebaar genieten. Zorg er daarom voor dat u naast verschillende soorten rozen, voldoende andere bloemen in het assortiment heeft staan.

160128_valentijnsdag_3

Bestel bloemen voor Valentijnsdag

Bekijk het actuele aanbod van onze bloemen in de webshop. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder ras? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.

Post Tags - , ,