Actueel

HomeActueelBloementrend More is More!

Bloementrend More is More!

Bij H.J. de Mooij houden we de nieuwste trends altijd in de gaten. U heeft keuze uit een breed assortiment en er is altijd voorraad leverbaar. Binnen de More is More-trend krijgt u te maken met een overdosis aan kleur en prints. Van strepen tot prachtige bloemmotieven. Bent u al klaar voor de More is More-trend?

Kleuren en geuren

Zonder een flinke dosis kleuren en geuren in een vrolijke vaas, geen More is More-trend. Door de diverse combinaties wordt u steeds opnieuw verrast. De bloemen hoeven bij deze trend niet gebonden te worden, een los geschikt boeket zorgt voor de ultieme uitstraling.

Bloementrend More is More

Bloemsoorten

Combineer zachte tinten met bloemen met uitbundige kleuren bij de trend More is More. Geen zelfde kleurtinten gebruiken, maar juist afwijkende kleuren. Hierbij een lijst met bloemen die bij deze trend niet kunnen ontbreken.

Een levendige stijltrend

Hoe gaat u deze trend echt laten leven in uw bloemenwinkel? Gaat u een speciale hoek creëren of juist bijzondere boeketten in deze stijl samenstellen? Wij zijn benieuwd!

Bloemen van H.J. de Mooij

H.J. de Mooij levert al meer dan 25 jaar bloemen. Ons ervaren en enthousiaste team staat dag en nacht klaar voor klanten in binnen- en buitenland. Wij kunnen de meest exclusieve bloemen direct van de kweker leveren. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder ras? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.

Bron: Mooiwatbloemendoen.nl