Actueel

HomeActueelOnline bloemen bestellen

Online bloemen bestellen

Het bestellen van online bloemen en planten wordt steeds populairder. Met het plaatsen van een online bestelling is het net even wat makkelijker om uw assortiment aan te vullen met verse bloemen. Zeker omdat het altijd al zo druk is met alle dagelijkse werkzaamheden. Wist u dat onder consumenten vooral mannen online bloemen kopen? Leuk! Daar worden alle vrouwen waarschijnlijk mee verrast! Bestelt u uw bloemen al online?

Online bloemen bestellen

Exclusieve bloemen direct van de kweker

Exclusieve bloemen direct van de kweker vandaan? Dat kan! H.J. de Mooij levert al meer dan 40 jaar bloemen van topkwaliteit. Al deze bloemen vindt u op onze webshop, zodat ook u uw bloemen makkelijk en snel online bestelt. Benieuwd hoe onze webshop werkt? Wij leggen het u stap voor stap uit door middel van een stappenplan.

Stappenplan online bloemen bestellen

Bloemen bestellen hoeft niet zo lang te duren en uit moeilijke stappen te bestaan. Wij hebben onze webshop zo makkelijk mogelijk gemaakt. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze dan online aan of neem contact met ons op. Deze inloggegevens heeft u nodig voor het gebruik van de webshop.

 1. Ga naar onze webshop.
 2. Klik op ‘Direct naar de webshop’.
 3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.
 4. Selecteer de bloemen uit die u zoekt.
 5. Wilt u de bloemen kopen? Klik op ‘Kopen’.
 6. In uw winkelwagen ziet u de verzamelde producten.
 7. Klopt deze order? Verstuur de order.

Top 5 bloemen van dit seizoen

Het voorjaar is in volle gang! Welke bloemen echt niet kunnen missen? Hierbij de top 5 bloemen voor dit seizoen!

 1. Pioenen
 2. Delphiniums
 3. Anjers
 4. Gerbera’s
 5. Hortensia

Blijf op de hoogte van ons assortiment bloemen

Bekijk ons actuele aanbod met exclusieve bloemen in de webshop en plaats direct uw bestelling. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en assortiment per seizoen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!