Actueel

HomeActueelOok voor bloemen wordt het koud!

Ook voor bloemen wordt het koud!

Buiten laat de zon zich steeds minder zien en wordt het steeds kouder. De winterkleding kan weer uit de kast worden gehaald. Ook bloemen hebben in deze tijd wat extra verzorging nodig. Het is verstandig om hier rekening mee te houden, zodat de kou niet ten koste gaat van de verkoop van verse bloemen met kwaliteit.

Verpakking

Om te beginnen is het belangrijk om bloemen niet direct bloot te stellen aan kou. Bescherm de bloemen daarom goed wanneer u ze in- of uitlaadt. Bloemen zijn vaak al in folie verpakt, maar houdt er met extreme kou rekening mee dat de bloemen dat niet te lang aan kunnen.

Van warm naar koud

Wanneer de bloemen in een winkel staan, staan ze vrijwel altijd in een warme ruimte. Consumenten kopen bloemen en nemen ze van een warme ruimte mee naar de koude buitenlucht. Vergeet daarom niet om de bloemen ingepakt mee te geven. Hierdoor vermindert u het risico dat bloemen de weg naar huis niet overleven. Consumenten genieten van hun mooie bloemen en u heeft er tevreden klanten bij.

Najaarsbloemen

Toch kunt u ook in deze periode prachtige soorten bloemen kopen. Denk aan Chrysanten, Alstroemeria’s en Lisianthussen. Najaarsbloemen geven de juiste sfeer en kunnen gemakkelijk in boeketten, bloemstukken en versieringen worden verwerkt.

Neem contact op

Het meest actuele aanbod kunt u in onze webshop vinden. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.

H.J. de Mooij