Actueel

HomeActueelRondje over de veiling

Rondje over de veiling

Het voorjaar komt eraan! Langzaamaan warmt de kleur in huizen op en is de verwarming niet langer nodig.

Ook op de veiling krijgen wij echte voorjaarskriebels en kijken wij stiekem al heel erg uit naar het voorjaar. De bloemen zijn er klaar voor en wij nemen u mee met een rondje over de veiling, want deze bloemen moet u écht in uw assortiment hebben.

Voorjaarsbloemen op de veiling

Dagelijks vindt u H.J. de Mooij op de veiling om de beste bloemsoorten voor u te selecteren in diverse kleuren. Van tulpen, hyacinten en hortensia’s tot lisianthussen… wij zorgen elke dag weer voor het juiste assortiment. En weet u wat zo leuk is? Wij kunnen u het wisselende assortiment vol trots laten zien.

voorjaarsbloemen3

Typische voorjaarsbloemen

De ranonkel is er zo eentje, ze staat symbool voor charme. Met het stuk voor stuk openen van haar bloemblaadjes zou ze ook zo maar te associëren zijn met flirten. Stap voor stap kijkt u dieper in haar warme hart. De agapanthus wordt ook wel de bloem der liefde genoemd. Het lijkt net alsof zij net als de liefde en het voorjaar alle kanten opschiet. Meer inspiratie voor voorjaarsbloemen? Dit is onze top 10!

  1. Iris
  2. Tulpen
  3. Hyacinten
  4. Fritillaria
  5. Cestrum
  6. Seringen
  7. Hortensia’s
  8. Solidago
  9. Aster
  10. Anemoon

Voorjaarsbloemen2

Haal het voorjaar naar binnen

Consumenten zijn klaar om het voorjaar in huis te halen en gaan op zoek naar voorjaarsbloemen. Zorg er daarom voor dat uw assortiment uit de meest uiteenlopende voorjaarsbloemen bestaat. Bent u na het zien van de selectie voorjaarsbloemen enthousiast geworden? Neem een kijkje in de webshop en ontdek welke bloemsoorten er allemaal verkrijgbaar zijn. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder soort? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.

voorjaarsbloemen4