Actueel

HomeActueelRozen… heel veel rozen!

Rozen… heel veel rozen!

Rozen zijn echte klassieke bloemen. Een rozenboeket voor in huis, losse vazen met rozen in de eetruimte van een bedrijfspand of juist een bloemenarrangement voor een bruiloft… rozen staan vaak bovenaan het wensenlijstje. Zeker wanneer het weer buiten iets minder wordt, zorgen rozen binnen voor sfeer. Of ze nu alleen in een vaas staan of worden gecombineerd met andere bloemen. Welke rozen heeft u in uw assortiment staan?

Rozen H.J. de Mooij

Ieder jaar nieuwe soorten

Wist u dat de roos al duizenden jaren geleden werd ontdekt door Grieken, Romeinen en Egyptenaren? Dat betekent dat mensen al jaren van de romantische roos genieten. Jammer genoeg moesten wij in Nederland iets langer wachten, namelijk tot de zestiende eeuw. Sindsdien blijft de populariteit van de roos groeien en komen er ieder jaar weer nieuwe soorten bij.

Kleuren en vormen

Rood, wit, geel, roze, paars, oranje en groen. Tweekleurig of meerkleurig. Groot, klein, korte steel, lange steel. Voor elke gelegenheid is er heel veel keuze. En elk jaar komen er weer tientallen nieuwe variëteiten bij. Gelukkig bieden wij een groot deel van de rozen in onze webshop aan. Bent u op zoek naar een ander soort? Of wilt u hulp bij de keuze van de roos? Dan geven wij natuurlijk graag advies.

Een prachtig rozenboeket

De roos is mooie bloem om in een boeket te verwerken. Dit kan een boeket zijn gevuld met rozen, maar ook een combinatie met andere bloemen behoort tot de opties. Maak een keer iets anders dan u of uw klanten gewend zijn en maak een boeket met de combinatie van deze bloemen:

Meer bloemen

Bloemengroothandel H.J. de Mooij levert al meer dan 40 jaar bloemen van topkwaliteit. Ons ervaren en enthousiaste team staat dag en nacht klaar voor klanten in binnen- en buitenland. Wij kunnen de meest exclusieve bloemen leveren direct van de kweker én houden rekening met de nieuwste trends. Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje in onze webshop.