Actueel

HomeGeen onderdeel van een categorieSterke boeketten vragen om sterke bloemen

Sterke boeketten vragen om sterke bloemen

Zeker met deze temperaturen is het belangrijk om boeketten samen te stellen met sterke bloemen. Hierdoor geniet iedereen zo lang mogelijk van een mooie bos bloemen. Maar welke bloemen kunt u hiervoor het beste gebruiken? Wij stellen de top 5 van sterke bloemen aan u voor.

 

#1 Gladiolen

Als we het over kleurrijke en sterke bloemen hebben, dan hebben we het over de gladiool! Gladiolen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren en zijn sterke bloemen. Wist u dat men in de Romeinse tijd gladiolen gooide naar overwinnende gladiatoren. Een bloem voor sterke winnaars en rolmodellen.

#2 Lisianthus

De lisianthus heeft een kwetsbaar uiterlijk, maar niets is wat het lijkt. Lisianthussen kunnen namelijk overleven in bijvoorbeeld de barre omstandigheden van de woestijn. Een bloem die blijft bloeien, ook al vallen de leefomstandigheden tegen.

#3 Gerbera

Gerbera’s zijn vrolijke bloemen, verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Daarnaast is de gerbera ook nog een sterke bloem en een goede combinatie met veel andere bloemen. Verwerk de gerbera daarom zeker in het sterke boeket dat u gaat samenstellen.

#4 Chrysant

De chrysant betekent letterlijk gouden bloem. Chrysanten zijn verkrijgbaar in veel tinten. Wist u dat chrysanten ook nog staan voor geluk en gezondheid? En om het af te maken, staat de sterke chrysant lang in de vaas!

#5 Aster

Paarsblauwe of witte asters komen het meest voor, maar er is ook een zoete roze, rode, lila, violet en donkerpaarse variant. De gele kern laat de blaadjes nog mooier uitkomen. Het contrast versterkt namelijk de kleuren. Een sterke bloem die lekker lang blijft staan.

Bestel uw bloemen

Wilt u ook een sterk boeket met sterke bloemen samenstellen? Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder. Ook als u op zoek bent naar een bijzonder soort of een andere sterke bloem, bekijken we graag samen met u de mogelijkheden.