Actueel

HomeActueelStijlvolle hortensia’s

Stijlvolle hortensia’s

Over een maand start een nieuw seizoen, de herfst! Voordat het zover is, is het nog volop tijd om van de vele soorten hortensia’s te genieten. In de eerste helft van het jaar zien we veel rode, roze, paarse, witte, groene en blauwe hortensia’s. Nu is het de beurt voor de hortensia’s in herfsttinten, zoals groen, donkerrood en bruine tinten.

Van kleine tot grote bloemen

Ook in de maand augustus is de hortensia verkrijgbaar met verschillende soorten bloemen. Van kleine tot grote bloemen. Daarnaast zijn er enkel- of dubbelbloemige soorten, bolvormige hortensia’s, hortensia’s met kleine bloemen in het midden en grote bloemblaadjes aan de rand of hortensia’s met een bloem in de vorm van een pluim.

hortensia

Bloemarrangementen

Of er nu een boeket wordt gemaakt, een trouwarrangement of een juist een aankleding van een feestlocatie wordt verzorgd… de hortensia zorgt altijd voor een nonchalant en stijlvol effect. De hortensia is alleen te gebruiken maar ook geschikt voor een combinatie met andere bloemen.

Een dankbare bloem

Naast dat de hortensia een dankbare bloem is, staat de hortensia ook symbool voor dankbaarheid, gratie en schoonheid. De kleuren van de hortensia symboliseren naar liefde, harmonie en vrede. Perfect te gebruiken bij bruiloften, rouwgelegenheden of verjaardagen.

Soorten hortensia’s

Heeft u de hortensia al in uw assortiment? Maak kennis met een greep uit ons uitgebreide assortiment.

Nieuwste trends

Bij H.J. de Mooij houden we rekening met de nieuwste trends. U heeft keuze uit een breed assortiment en er is altijd voorraad leverbaar. Wij leveren onder andere aan exporteurs, lijnrijders en buitenlandse klanten. Al inloggegevens voor de webshop?

Bloemen van H.J. de Mooij

H.J. de Mooij levert al meer dan 25 jaar bloemen. Wij zijn specialist in het leveren van noviteiten en hebben een breed assortiment. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een bijzonder ras? Neem telefonisch contact met ons op via 0297-346351.