Vakbeurzen

Het bezoeken van vakbeurzen blijven interessante uitjes. Er is altijd een groot assortiment producten te bewonderen en u ontmoet diverse leveranciers en kwekers waarmee u informatie uit kunt wisselen. Wij hebben drie leuke beurzen op een rij gezet. Heeft u ze al in uw agenda staan?

Vakbeurzen_alstroemeria

Trade Fair Aalsmeer

Van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 november vindt de Trade Fair in Aalsmeer plaats. Alle beschikbare meters zijn bezet met stands. Op de Trade Fair presenteren kwekers, veredelaars en handelspartners uit binnen- en buitenland hun producten en diensten en tonen de nieuwste productontwikkelingen en concepten. Hierdoor ontstaat er voor u een breed assortiment aan artikelen. Laat u inspireren en krijg een compleet overzicht van de nieuwste bloemen, planten, productconcepten, noviteiten, marktontwikkelingen en consumententrends. Voor het vakpubliek is de toegang gratis. Deze internationale handelsbeurs is de plaats waar handelaren, veredelaars en producenten van sierteeltproducten willen zijn om elkaar te ontmoeten en zaken te kunnen doen.

  • Woensdag 4 november van 9:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 5 november van 09:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6 november van 09:00 tot 15:00 uur

IFTF Vijfhuizen

Van 4 tot en met 6 november vindt de Floriculture & Horticulture Trade Fair (IFTF) plaats in Vijfhuizen. Dit is een vakbeurs waar kwekers, veredelaars, importeurs, groothandelaren en detaillisten welkom zijn. De IFTF is een beurs die een platform biedt aan kopers en leveranciers uit de bloemisterij. Het is een gezellige en interessante beurs. Na het bezoek bent u weer helemaal up-to-date.

  • Woensdag 4 november van 10:00 tot 18:00 uur
  • Donderdag 5 november van 10:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag 6 november van 10:00 tot 18:00 uur

IPM Essen

Van 26 tot en met 29 januari vindt de IPM in Essen plaats. IPM is de grootste internationale plantenbeurs en de belangrijkste markt voor kamer- en tuinplanten in Europa. Op deze beurs ontdekt u de laatste trends en innovaties. De openingstijden zijn op dit moment nog niet bekend. Houd deze goed in de gaten.

H.J. de Mooij gaat zeker een kijkje nemen bij de Trade Fair Aalsmeer. Zien wij u daar?