Actueel

HomeActueelWat zeggen lievelingsbloemen over een karakter of persoonlijkheid?

Wat zeggen lievelingsbloemen over een karakter of persoonlijkheid?

Consumenten vinden het altijd leuk om de betekenis van bloemen te weten. Waar staat een bloem voor en wat zegt een bloem over het karakter of de persoonlijkheid van iemand? Smaken verschillen, maar de voorkeur voor een speciale bloem zegt wel iets over je. Ben je heel rustig of juist heel outgoing? Wij zochten uit wat lievelingsbloemen over een karakter of persoonlijkheid zeggen.

Lievelingsbloemen HJ de Mooij

Roos

Als de roos, ook wel bekend als de koningin van de bloemen, jouw favoriet is, is de kans groot dat je zelf als een gepassioneerd persoon in het leven staat. Je bent romantisch en waardeert quality time met de mensen waar je om geeft en die dichtbij je staan.

Gerbera

Rood, wit, roze, paars, oranje… De gerbera is verkrijgbaar in heel veel variaties. Jij bent vast en zeker ook een kleurrijke verschijning en in jouw vriendenkring sta je bekend als durfal.

Lelie

Is de lelie helemaal jouw bloem? Dan ben je esthetisch ingesteld. Je vindt het belangrijk dat alles er goed verzorgd uitziet. Je omgeving heeft geluk met zo’n verzorgend typetje!

Tulp

Jij hebt plezier in het leven, een genieter pur sang. Thuis, maar evengoed hou je ervan om op vakantie te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. De lente, dat is echt jouw seizoen.

Calla

Als jouw lievelingsbloem de Calla is dan hou je wel van een feestje! Een drankje hier, een dansje daar. Maar wel op je eigen manier, want je blijft het toch wel leuk vinden om op te vallen.

Alstroemeria

De Alstroemeria staat voor vriendschap. En dat is exact wat je bent, een goede vriendin! Je zit vol verrassingen en weet altijd een positieve draai te geven aan situaties.

Chrysant

Je bent een nuchter persoon en soms ietwat praktisch ingesteld. Je geniet van tradities en samenzijn, al was het maar tijdens een zondags ontbijt. Een mooi boeket vol chrysanten op tafel kan dan écht niet ontbreken. Maar, het leuke aan jou is, is dat je heel verrassend uit de hoek kan komen.

Orchidee

Schoonheid trekt jou aan. In je leefomgeving, maar ook in hoe je jezelf presenteert. Eerlijkheid vind je een van de belangrijkste karaktereigenschappen die een mens kan hebben, het staat dan ook hoog in het vaandel bij je.

Armaryllis

Je bent een trots persoon en gaat graag met opgeheven hoofd het leven tegemoet. Je voelt je aangetrokken tot verre, exotische bestemmingen.

Dahlia

Jij staat stevig in je schoenen en straalt hierdoor kracht en onafhankelijkheid uit. Een tikje temperament, dat staat jou wel. Mensen kunnen op je bouwen en zijn graag bij je in de buurt.

Freesia

Deze vintage klassieker is vooral populair bij mensen die van pure, smaakvolle schoonheid houden. Die oog hebben voor detail. Geef hem ook eens cadeau; de bloem staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde.

Zonnebloem

Jij bent altijd het zonnetje in huis! Mensen waarderen jouw immers positieve inbreng en frisse blik op zaken. Als gezelligheidsdier omring je jezelf graag met vrienden en familie. Het is geen verrassing, maar je voelt je het lekkerste in de zomer.

Hortensia

Jij bent degene die nooit een verjaardag of bedankje vergeet. Je bent enorm gul en zorgt er altijd voor dat anderen het naar hun zin hebben. Vergeet jezelf niet te trakteren op een mooie bos hortensia’s!

Gloriosa

Je bent ambitieus en gaat voor de volle 100% voor je carrière. Je staat nooit stil en staat erom bekend 100 ballen in de lucht te kunnen houden. Rust ook eens uit en geniet van de mooie Gloriosa in een vaas.

Genoeg lievelingsbloemen?

Genoeg lievelingsbloemen in het assortiment? Of toch nog even aanvullen. De lievelingsbloemen zijn met de betekenissen heel goed te gebruiken in boeketten die consumenten cadeau doen of voor zichzelf komen. Bekijk ons assortiment bloemen in onze webshop.

 

Bron: Mooiwatbloemendoen.nl