Actueel

HomeActueelZomerbloemen top 3

Zomerbloemen top 3

Bij H.J. de Mooij hebben we de zomer in onze bloembol. Terwijl de zomer officieel pas 21 juni begint, zijn onze kwekers allang bezig met de teelt van de échte seizoensvariëteiten. Onze webshop staat vol met typische zomerbloemen. Wij selecteerden de top 3 die u als handelaar in huis móét hebben.

De zomerbloemen top 3 van H.J. de Mooij

Onze top 3 hebben we samengesteld aan de hand van de populariteit bij de consument, de bestelfrequentie van onze directe afnemers én de algemene bekendheid van de rassen.

1. Paeonia

De Paeonia, oftewel de pioenroos, is bij de trendy consument een populaire bloem, maar wordt ook veel gebruikt ter decoratie op evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, recepties en beurzen. De Paeonia is op dit moment in meer dan 20 variëteiten bij ons verkrijgbaar.

2. Helianthus

Een ongekende zomerfavoriet. Dat kan ook niet anders, voor een bloem die onder het grote publiek bekend is als de Zonnebloem. Op dit moment volop verkrijgbaar in de webshop.

3. Delphinium

De Delphinium wordt ook wel Ridderspoor genoemd. Dit ras is zeer populair in gemengde boeketten, maar wordt ook steeds vaker geleverd als mono-boeket. Op dit moment is de Delphinium bij ons verkrijgbaar in
Pink, Purple, Volkerfried, Light Blue en Wit.

Bekijk het meest actuele aanbod aan zomerbloemen in onze webshop. Bent u op zoek naar een ander bijzonder ras, of heeft u advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 34 63 51.

150611_header-top-3-zomerbloemen-2015